Opet zimnica-zeleni paradajz i karfiol bez konzervansa

Opet se ja u pauzi između putovanja, projekata i drugih poslova bavim i zimnicom i evo završih nešto pre ponoći. Nijedan dan bez crte!😉😂

Prokuva se 1l vode sa  otprilike 400ml alkoholnog sirćeta i nekih pet kašika himalajske soli i listom lovora. Himalajsku so koristim u ishrani pa je stavljam i u zimnicu. U tegle prethodno isprane proključalom vodom se stavi malo bijele slačice, mirođije i karanfilića i ređa dobro očišćeno povrće. Zalije se ohlađenom vodom sa sirćetom.20171108_232955

Advertisements
This entry was posted in Cooking, Recipis, Uncategorized, Vegan, Veganizam, Zimnica. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s